Animecon

Dutch Anime Community

Friday

Friday
Contest
Dutch Anime Community
17:00 - 18:00 Entrance area - Pop-On Stage

Saturday

Saturday
Contest
Dutch Anime Community
16:00 - 17:00 Entrance area - Pop-On Stage

Dutch Anime Community komt naar Rijswijk! Ook wij staan op AnimeCon 2024! Kom vrijdag en zaterdag langs bij de Pop-On stage om Anime Pictionary en Anime Mega Quiz te spelen met Dutch Anime Community! Deelname is gratis en de winnaar krijgt een leuke prijs!

Wij zijn Dutch Anime Community! Met meer dan 4500 leden zijn wij de grootste online anime groep in Nederland en België! Wij zijn cosplayers, anime liefhebbers, manga lezers, schrijvers, artists en nog veel meer! Door het jaar heen organiseren wij veel verschillende evenementen op conventies en daarbuiten! Join vooral onze discord om nieuwe vrienden te maken en meer mensen te leren kennen die jouw hobby's delen! Op zowel vrijdag als zaterdag organiseren we verschillende evenementen bij de Pop-On stage! Ontmoet je favoriete stand leden of mede DAC leden!

Op vrijdag om 17:00 - 18:00 organiseren we Anime Pictionary. Laat je teken- of raadkunsten schijnen in dit evenement en win een leuke prijs met je team! Je kan ook als individu langskomen om ingedeeld te worden in een team!

Zaterdag om 16:00 - 17:00 organiseren we de Anime Mega Quiz. Ken jij de echte naam van Sailor Moon? Weet jij wat de big 3 anime zijn? Test jouw anime kennis met de Anime Mega Quiz op Animecon 2024! De winnaar ontvangt weer een super leuke prijs! Deelname is gratis!

2 (1).png